LICENC TE E RREZIKUT TIDE gjerë botëror TELECOM RADIO


  • Çdo varkë duhet të ketë me ligj një licencë të vlefshme për pika / radio në bord. Ne mund të organizojmë licencën tuaj të Belize Postal / Radio kur aplikoni për regjistrimin e flamurit në Belize. Licenca e pikave mbulon Radion VHF, radarin, AIS, epirb, transponderin dhe radarin dhe cakton numrat e nevojshëm për të funksionuar saktë.

  • Ne mund të organizojmë një licencë radioje në Belize për klientët tanë. Kostoja është 135 £, - në kombinim me çdo regjistrim flamuri ose 175 £, - nëse e porositni vetëm.

Dokumentet e nevojshme:
  • Një kopje e faturës së shitjes
  • Emri i pronarit/operatorit të jahtit dhe detajet e kontaktit
  • Një kopje e pasaportës
  • Detajet e transmetuesit të radios VHF/AIS (Prodhimi, modeli i pajisjes, numri i serisë)
  • Kopja e regjistrimit në Belize

Regjistrohuni TANI!

Qëndro i lidhur